Pàgines

dimecres, 15 de maig del 2019

RESUM DE LA LLIÇÓ INAGURAL


COMENCEM EL CURS: RESUM DE LA LLIÇÓ INAGURAL


Els Centres de Recursos del Maresme junt amb els Serveis Territorials van organitzar pel professorat
una lliçó inagural, anomenada:

“Treball en equip, emocions i Rock&Roll”

En Salvador López (Inspirational Speaker, edutainer, mindshaker, learnaholic, rock musician), ens va donar una xerrada d’Educació en Clau de ROCK. Una xerrada de Music Thinking orientada als professors que estem en formació constant per fer millor la nostra feina i disfrutar amb ella.

Amb un estil divertit i proper anomenat “edutainment” (education & entertainment) el ponent (un professor de marketing, formador en habilitats, pare de familia, escriptor i músic) va utilitzar la música per a fer-nos reflexionar sobre el valor de les emocions i del treball en equip, tocant també altres qüestions relacionades amb l’educació i la creativitat.

"Salva Rock és el conferenciant rocker" o "l'speaker de la guitarra elèctrica", un professional reinventat que viu a la intersecció de diversos mons: l'empresarial (llicenciat en CC. Econòmiques i Empresarials amb gairebé 15 anys d'experiència nacional i internacional en diferents sectors), l'acadèmic (professor innovador i disruptiu de màrqueting, innovació i creativitat) i el musical (músic multi-instrumentista amb dos discos publicats). http://salvarock.es/ca/salva-rock-cat/

Ens va fer una demostració pràctica sobre edutainment (education & entertainment), i també mindshaking, intentant sacsejar les nostres mentalitats profesorals per transformarnos ser uns professors disruptius essent més com el “facilitador d’aprenentatge” dels alumnes. Cal considerar-los un “equip d’aprenentatge” i que gaudeixin dels aprenentatges amb esforç, però deixant espai per la seva creativitat i provocar la curiositat .

Va començar amb música i va acabar tocant la guitarra demostrant cóm s’integra la música en els continguts d’una conferència i segons d’ell en tots els moments de la vida. De fet acaba de publicar un disc amb la seva banda Flames Blanques (escolta’l a Spotify, Amazon i iTunes). Ens va deixar preguntes obertes i/o recomanacions. Resumint:
  • Qué és el millor de treballar junts?
  • Curiositat + Imaginació + Intuició per transformar-los
  • Podem fer que aprenguin des del que els EMOCIONA…?
  • Tots sou DISSENYADORS D’EMOCIONS
  • Feu el que feu, feu-ho divertit i emocionant
  • Pla d’Estudis…Emocional…?
No us perdeu la propera gira de Bruno Mars,Ariana Grande,Coldplay, Katy Perry o Ed Sheeran (venen a donar classes)


www.salvarock.es