Pàgines

dijous, 4 de juny de 2015

Trobada de danses 2015


El dia 22 de maig es va fer, com cada any, la trobada de danses a Sant Vicenç de Montalt.
Aquest any hi ha hagut molta més participació. Han vingut els instituts Manolo Hugué de Caldes de Montbui, l'institut de Lloret de Mar, el SES institut Turó d'en Baldiri de Teià i l'institut amfitrió Esteve Albert de Sant Vicenç de Montalt i hem estat un total de 310 alumnes participants.
Enguany també han participat 14 alumnes de l'institut Manolo Hugué que han interpretat en directe la cançó "Fiesta pagana" i alguns professors van interpretar en directe la cançó "Danse de l'ours".
La gravació, muntatge i edició dels vídeos l'han elaborat els alumnes de l'optativa de música de l'Institu Manolo Hugué de Caldes, l'Enric Jordà i Oriol García.

Agraïm a tots els professors/es, alumnes i a l'Ajuntament de St. Vicenç de Montalt que han fet possible que la trobada hagi sigut un complet èxit.

Aqui teniu l'enllaç a dues pel·licules, una on es fa un recull de totes les danses i l'altre amb una entrevista a la Francina i a la Rosa on no es pot explicar de millor manera la història de les trobades, el punt on ens trobem i el futur d'aquest grup de treball.